FAQ – Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Hva er hovedgrunnene til å velge AutoDeck fremfor andre merker?
Svar: Det er flere gode grunner til dette:

  • Mest flis for pengene. Flere produsenter tilbyr fliser til lavere pris per m², men dette er tynnere/lettere fliser, som ofte tåler mindre. AutoDeck har “mest plast for pengene”, som gjenspeiles i flisenes vekt, solide støttestruktur på undersiden og mange festepunkter som holder gulvet sammen. Her er kilopris viktigere enn kvadratmeter-pris!
  • Flest festepunkter. Hele 28 løkker/festepunkter per flis er flere enn alle andre garasjegulv-produsenter. Løkkene er solid forankret under flisen, og tåler røff behandling ved både montering, bruk og demontering.
  • Høy vektkapasitet. Flisene tåler hele 9 tonns trykk, som også er blant de beste på markedet.
  • Lang garanti. Produsenten av AutoDeck, Signature Systems Group LLC, er så trygge på sin erfaring med gulvmoduler at de gir hele 10 års garanti mot produksjonsfeil!
  • Laget i USA. Med et svært krevende bil-elskende publikum blir fort dårlige produkter borte fra ettermarkedet i USA. Et stort marked gir mange alternativer, og da forsvinner det som ikke holder mål. Hos AutoDeck er det ikke tatt snarveier ved verken materialvalg, støpe-prosess, testing eller brukervennlighet. Med fokus på det krevende kunder vil ha er Signature Systems Group LLC blitt verdens største produsent av flyttbare gulv.

Spørsmål: Kan jeg blande forskjellige flistyper og farger?
Svar: Ja, du kan være kreativ og mikse med bare fantasien som begrensning innenfor de 14 fargene og 3 flistypene Diamantmønstret (AutoDeck 5), Perforert (AutoDeck 1) og Jevn (AutoDeck 2).

Spørsmål: Hva om en flis på midten av gulvet blir skadet, eller av andre grunner ønskes byttet ut, kan jeg erstatte denne uten å rive opp et helt stykke av gulvet?
Svar: Ja, du kan løfte ut en enkelt flis med en flat skrutrekker.

Spørsmål: Can jeg legge AutoDeck garasjegulv-fliser selv? Jeg er ikke så veldig praktisk anlagt…
Svar: Ja, AutoDeck-flisenes enkle, løkke-formede koblings-system er svært intuitivt, og flisene klikkes sammen med hånd –eller fottrykk. Du trenger ingen verktøy eller opplæring.

Spørsmål: Jeg er bekymret for at fargene vil blekes over tid – vil de miste gløden?
Svar: Nei, fargene er behandlet med et UV-motstandig belegg, så i et innendørs-miljø vil fargene holde mange år.

Spørsmål: Jeg benytter en garasjejekk i garasjen, tåler AutoDeck vekten av denne?
Svar: Ja, AutoDeck-flisene tåler over 9 tonn belasting per stykk.

Spørsmål: Jeg ønsker å ha AutoDeck garasjegulv vegg-til-vegg, men har noen søyler og hjørner med rare vinkler i garasjen. Kan flisene kappes, og kan jeg gjøre det selv?
Svar: Ja, men du vil trenge en bordsag eller sirkelsag for å kutte dem jevnt og pent.

Spørsmål: Blir AutoDeck-fliser påvirket av olje, kjølevæske og batterisyre?
Svar: AutoDeck-fliser er motstandsdyktige mot olje, kjølevæske, bremsevæske og annet som søles, men vil ikke tåle batterisyre over tid.

Spørsmål: Tåler AutoDeck-fliser kulde?
Svar: AutoDeck-flisene tåler godt frost og is, inne og ute. Utfordringen med vekslende vintervær vil evt. være at et islag danner seg under flisene ved bruk utendørs, men plasten i seg selv har ikke noe problem med dette. Heldigvis er de utviklet i New York, som også har mye rart vintervær.

Spørsmål: Tåler AutoDeck-fliser varme?
Svar: AutoDeck-fliser har ingen problemer med normale temperaturer i en garasje, slik som varm olje, varmt eksosanlegg o.l. Flisene er grundig brann-testet, og vil automatisk slukke raskt om de skulle bli satt fyr på.
I og med at flisene er laget av plast vil de kunne få merker ved sveising og andre ekstreme temperaturer.